informatie voor ouders


Schoolreglement en pedagogisch project

Omdat we het belangrijk vinden u grondig te informeren over de werking van onze school, stellen wij hier ons pedagogisch project en ons schoolreglement ter beschikking . Zo kan u vrij snel ontdekken wie we zijn, waar we naartoe werken en hoe we dat willen doen.


Belangrijke data schooljaar
23-24

Wanneer gaan de zeeklassen door? Wanneer is er een vrije dag of pedagogische studiedag. We hebben de belangrijkste data opgelijst in een handige overzichtslijst.

Business Man Hands Schedule Notebook Concept

Wat staat er op het menu?

U kan uw kinderen dagelijks inschrijven voor een warme maaltijd. De maaltijden worden verzorgd door traiteur Hanssens uit Gullegem. U mag uw kinderen ook boterhammen meegeven van thuis. Indien gewenst kan uw kind ook een tas soep krijgen bij de boterhammen. Wij gebruiken een digitaal reservatiesysteem om maaltijden te registreren. 

oproep

wil je deel uitmaken van onze oudervereniging?

Wil je actief deel uit maken van één van onze ouderverenigingen? Of wil je meehelpen met het organiseren van activiteiten? Spreek dan gerust één van deze enthousiaste ouders aan of informeer bij de leerkrachten.

VEEL GEBRUIKTE WEBAPPLICATIES

smartschool - informat online - scoodleplay - BINGEL

SCHOOLNIEUWS / KLASNIEUWS / BERICHTEN / ONLINE LESGEVEN

MAALTIJDEN REGISTREREN EN AANPASSEN

ONLINE OEFENPLATFORM VOOR WISKUNDE

ONLINE OEFENPLATFORM VOOR O.A. TAAL

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring makkelijker te maken, om socialemediafuncties te bieden en om het verkeer op de website te analyseren. Lees hier meer over in onze Privacy Policy.