Afspraak maken inschrijving

U kreeg onlangs goed nieuws: u kan uw kind inschrijven in één van de vestigingen van onze school. Om alles vlot te laten verlopen, vragen wij u vriendelijk om via onderstaande tool een afspraak te maken.

Vanaf maandag 6 mei om 7u30 kunt u – op afspraak – langskomen in het secretariaat (Hoogstraat 10, 8560 Wevelgem) om de inschrijving van uw kind in orde te brengen. Wij vragen u vriendelijk om een kids-ID of klevertje van de mutualiteit mee te brengen omdat wij het rijksregisternummer van uw kind nodig hebben.

Omdat niet iedereen zich overdag kan vrijmaken, hebben wij ook gezorgd dat er iemand op dinsdag 7 mei en dinsdag 14 mei tot 18u30 aanwezig zal zijn op het schoolsecretariaat.

U mag ons ook steeds bellen op het nummer 056 42 69 62 om een afspraak vast te leggen.